Performance training

Om een ideale positie te creëren voor een (top)sporter en te komen tot optimale resultaten, implementeren wij onze 4 pillars: mindset, nutrition, movement en recovery. Aan de hand van deze 4 pillars hebben wij een platform ontwikkeld waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van elk individu om tot een zo hoog mogelijk niveau te komen.  “We are changing the game“.
 
"Bij onze performance trainingen ontwikkelen wij functionele bewegingspatronen om de fysieke eigenschappen van het leven en sport te ondersteunen. We helpen atleten op alle niveaus om blessures te voorkomen, zwakke punten te verbeteren en kracht en power te ontwikkelen"

Momenteel hebben we een samenwerking met handbalvereniging en bekerkampioenwinnaar Herpertz BEVO HC die uitkomen in de hoogste divisie `de BENELIGA`. Zij trainen met twee teams 2x per week bij PRFRM77 onder begeleiding van performance specialist Perrin Hendrix. Ook professionele voetballers o.a. Jorrit Hendrix (PSV), Jordy de Wijs (PSV, Excelsior Rotterdam) en Thomas Horsten (FC Eindhoven) trainden onder begeleiding van PRFRM77.
 
Do you want to change te game? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
 

Ik wil graag meer informatie

Delen: