OpenGym77

Naast onze groepslessen en individuele coaching is het ook mogelijk om vrij te trainen in onze OpenGym77.  Aan de hand van persoonlijke schema`s van onze specialisten of ervaring die is opgedaan in groepslessen kan er individueel getraind worden op een tijdstip dat jou uitkomt.
 
Voor toegang tot OpenGym77 dient men toestemming te krijgen van onze specialisten. Wij geloven in performance! Het bereiken van het maximale resultaat kan alleen worden bereikt bij voldoende kennis en ervaring. Deze kennis en ervaring doet m`n op tijdens de groepslessen of individuele begeleidingen.
 
In OpenGym77 vind je weinig (aantal roeiers, Ski-erg's, AirAssualt bikes) tot geen apparaten. In het dagelijks leven of tijdens het beoefenen van je sport heb je te maken met diverse externe weerstanden en complexe bewegingen. Dit is de reden waarom je bij ons vooral barbells, kettlebells, ringen, medicijnballen, dumbells, touwen, boks zakken etc. ziet. Hiermee leer je echt hoe je lichaam moet bewegen en kunt inzetten in diverse omstandigheden. Eigenlijk is dit de basis! Maar door de ontwikkelingen in onze maatschappij zijn de fundamentale bewegingen (squaten, deadliften, roteren, duwen, trekken en voortbewegen) te complex om goed uit te voeren. Vandaar eerst de toestemming en goedkeuring van een van onze coaches


Try-out les

Delen: