Coaches

Perrin Hendrix
Na jaren lang topsport (voetbal) en fitness te hebben bedreven begint Perrin in 2015 met het opstarten van CrossFit Panningen. Precies 1 jaar later richtte hij zijn eigen bedrijf Hendrix Personal Training op. Nu richt hij zich met PRFRM77 op het ontwikkelen van een fitness industrie op het aller hoogste niveau! Hij is een ervaringsdeskundige op het gebied van (top)sportbegeleiding en voeding. Door de jaren heen heeft hij gezien en ervaren wat ervoor nodig is om echt de top te behalen en daar te blijven. Op het gebied van (top)sport en het beter maken van het individu valt er in Nederland nog zoveel winst te behalen. Speciaal hiervoor heeft hij onder andere opleidingen in Amerika gevolgd. Met zijn kennis en wetenschappelijke onderbouwende aanpak gaat hij voor het allerbeste!
 
De resultaten die geboekt worden bij 1 op 1  trainingen, de vibe tijdens de groepstrainingen en het community gevoel voor,tijdens en na de trainingen. Dat is Perrin zijn drijfveer! Because good enough isn`t!

EXOS Performance therapy specialist l EXOS Strength & Power specialist l Strength & Conditioning Coach l Personal Trainer NASM l Certified CrossFit level 1 coach l Nutrition coach 

Sjoerd Lemmen
Ervaren manueeltherapeut, fanatiek Crossfitter en verbonden bij PRFRM77 om leden klachtenvrij hun trainingsdoel te doen behalen. Hierdoor begrijpt Sjoerd als geen ander hoe belangrijk het is op een gezonde manier te kunnen trainen. Oprecht geïnterresseerd in iemands mogelijkheden en beperkingen, zoekt hij samen naar oplossingen tijdens trainingen.
 
Sjoerd stelt zich beschikbaar om beginnende problemen vroegtijdig te herkennen waarbij soms met simpele technieken al resultaat kan worden geboekt. Deze worden tevens aangereikt tijdens trainingsmomenten zodat de lessen niet alleen sportief, maar ook leerzaam zijn.
Hierin gedreven zal Sjoerd mobiliteit als screeningsmethode gebruiken, inzicht geven in de techniek van oefeningen en het creeëren van een basiskracht.
 
Mocht je een blessure hebben of hierover twijfelen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Sjoerd of spreek een van de andere coaches aan in de box. 


Sander Karis
Voor Sander is sport altijd al heel belangrijk geweest. Welke sport maakt niet uit, als hij maar bezig kon zijn. Uiteindelijk vond hij crossfit waar hij zich helemaal kon uitleven. Dit doet hij tot op de dag van vandaag nog met heel veel plezier. Door zijn passie voor sport is hij de opleiding tot fitnesstrainer gaan volgen en is hij gestart met een eigen  bedrijfje waar hij bootcamplessen geeft.

Met deze ervaring werd hij door Perrin benaderd of hij les wilde geven in crossfit. Hier heeft hij niet lang over na hoeven denken. Dit doet hij met veel plezier en wil graag mensen motiveren om tot het uiterste te gaan!
 

 

 
Delen: